Notice: Function add_theme_support( 'html5' ) was called incorrectly. You need to pass an array of types. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.6.1.) in /var/www/radnickasolidarnost/htdocs/wp-includes/functions.php on line 5831
Promocija projekta Zemlja-Voda-Zrak u Banja Luci – Radnička Solidarnost
Close

Promocija projekta Zemlja-Voda-Zrak u Banja Luci

Autor:

admin

May 24, 2021

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Platforma ZEMLJA-VODA-ZRAK Fronta slobode iz Tuzle, u partnerstvu sa Radničkom solidarnosti iz Banjaluke, poziva vas na promociju dokumentarnog filma „Piralen naš svagdašnji“.

ZEMLJA-VODA-ZRAK je platforma u okviru koje se utemeljuje i razvija ekološka humanistika u Bosni i Hercegovini kroz produktivnu saradnju između aktivizma, nauke i umjetnosti (www.zemljavodazrak.com).

Na ovom događaju promovisaće se i strip „ZEMLJA – VODA – ZRAK“, koga kao autori potpisuju Šejla Šehabvić, Marko Gačnik i Damir Arsenijević. Također ćete imati priliku da se upoznate sa radom naših partnera iz Mostara koji već niz godina rade na problemu odlagališta Uborak.

Promocija će se održati 26. maja s početkom u 19 sati u paviljonu Staklenac, park Petar Kočić.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI).

Istražite više

Da li je važniji interes građana ili pojedinaca?

Borba oko izgradnje malih hidroelektrana u bosanskohercegovačkom entitetu Federacija BiH se nastavlja Otvorena pisma parlamentarcima uputili su neposredno uoči glasanja o Prijedlogu zakona o izmjenama